Privaatsuspoliitika

Isikuandmete töötlemine
Isikuandmeid töötleb Naps Solar Estonia OÜ Reg. nr. 11972663, Piirimäe 8, Tänassilma küla, 76406, Saku vald, telefon +372 656 6829 e-post info@napssolar.ee

Töödeldavad isikuandmed
Ees- ja perekonnanimi, isikukood, telefoni number, e-post, kaupade ja teenuste maksumus ja vormides esinevad andmed.

Isikuandmete töötlemise eesmärk
Isikuandmeid kasutatakse hinnapäringutele vastamiseks ja nende haldamiseks. Tellimuste haldamiseks, kauba kohaletoimetamiseks ja paigaldamiseks. Andmeid kasutatakse teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.


Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi). Kodulehe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus
Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt. raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Vastuvõtjad kellele info edastatakse
Isikuandmed edastatakse klienditoele tellimuste, tugiteenuste ja muu info haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks ning teenusepakkuja poolt osutatavale raamatupidajale. Isikuandmeid võidakse edastada teenuste pakkujatele, kui see on vajalik Naps Solar Estonia OÜ leppinguliste kohustuste täitmiseks.

Turvalisus ja andmete ligipääs
Isikuandmeid hoitakse veebimajutus.ee serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada toodete kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust. Me ei väljasta Teie andmeid käesolevates tingimustes nimetamata isikutele ilma Teie nõusoleku või taotluseta, välja arvatud juhul, kui oleme selleks kohustatud vastavalt seadustele.

Isikuandmetega tutuvumine ja parandamine
Isikuandmetega saab tutvuda klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine
Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine
Säilitame Teie isikuandmeid seni, kuni me vajame neid lepingu täitmiseks või meie õigustatud huvi alusel ning pärast seda seni, kuni meie lepingulisest suhtest tulenevalt võib veel nõudeid tekkida, või kuni andmete säilitamine on meile kohustuslik (üldjuhul kuni 3 aastat pärast lepingu lõppemist).

Kustutamine
Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust e-posti teel info@napssolar.ee .
Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine
E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Otseturustusteated
E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.
Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest e-posti (info@napssolar.ee).

Vaidluste lahendamine
Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel (Naps Solar Estonia OÜ Reg. nr. 11972663, Piirimäe 8, Tänassilma küla, Saku vald, telefon +372 656 6829 e-post info@napssolar.ee). Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Võid kindel olla, et oleme
Sind nõustamas ka 20 aasta pärast!

Vaata miks
Meid soovitavad meie head ja pikaajalised koostööpartnerid: